Bonussen bij bingo

Een goede bingosite beschikt over veel leden, waardoor het altijd lekker gezellig druk zal zijn in de bingokamer. Daarom zijn de aanbieders altijd druk op zoek naar nieuwe leden. Om deze over te halen om juist bij hun te spelen, staan er vaak mooie bonussen klaar. Het gaat dan om een no-deposit bonus, een stortingsbonus, een welkomstbonus of een re-load bonus. Daarnaast worden er met regelmaat nieuwe acties gelanceerd en worden er toernooi gehouden met waanzinnige prijzen.

Er moet alleen wel rekening worden gehouden met een aantal zaken, zoals de hoogte van de bonussen, de looptijd van de actie en het aantal keren dat het geldbedrag rondgespeeld moet worden. Hieronder geven wij hier meer uitleg over!

Hoeveel bedragen de bonussen?

Bij veel Nederlandstalige bingosites worden er bonussen van rond de vijftig tot tweehonderd euro vergeven. Dit is dan wel het maximale bedrag dat kan worden opgenomen bij de bonus, maar minder is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid.

Hoe werkt een bonus?

Een bonus is een klein cadeautje voor de speler en kan jouw bankroll aardig doen laten groeien. Een welkomstbonus bedraagt meestal 100% en in uitzonderlijke gevallen zelfs 300%. Dit is dan een stortingsbonus, dus er dient ook een geldbedrag gestort te worden. Stort jij 100 euro met een bonus van 200%, dan zal er 300 euro op jouw speelaccount worden gestort. Vaak zitten er wel voorwaarden vast aan het bonusbedrag.

Rondspelen

Bij een bonus horen voorwaarden en deze zijn nogal eens verschillend van elkaar. Meestal krijgt een speler een bepaalde tijd om het bedrag een x-aantal keer rond te spelen, daarna zal het gehele bedrag beschikbaar zijn voor opname. Meestal moet het bonusbedrag rond de zes keer worden rondgespeeld, wat overigens heel schappelijk is. Bij de meeste online casino’s zal dat rond de 25 keer zijn.