Spelpunt Bingo

Bingo spelen op de smartphone brengt veel voordelen met zich mee, maar het is vooral erg eenvoudig zodra jij de juiste applicatie hiervoor gevonden hebt. Een echte aanrader is de Spelpunt Bingo app, dit spel kan gratis worden gedownload op jouw mobiele telefoon. Deze app staat voornamelijk bekend om zijn communicatiemogelijkheden met andere spelers, het is één van de meest sociale bingo applicaties van dit moment.

Spelpunt Bingo kan op diverse platformen gespeeld worden en is momenteel voornamelijk gericht op Android telefoons en tablets. In de loop der tijd hebben al miljoenen gebruikers deze applicatie gedownload, het gaat om spelers van over de gehele wereld. Hierdoor kan jij chatten met gebruikers uit alle werelddelen.

Afbeeldingsresultaat voor spelpunt bingo

Voordelen van de Spelpunt Bingo applicatie

Alle nieuwe leden worden in het zonnetje gezet met een prachtige welkomstbonus. Elke deelnemer ontvangt een groot aantal speelmunten, waarmee vervolgens volop gespeeld kan worden in de bingokamers. Bij elke speelronde worden er zes prijzen uitgekeerd. Daarnaast krijgen alle terugkerende spelers elke dag een leuke bonus aan munten.

Chatten

De chatfunctie is misschien wel het leukste aan de Spelpunt Bingo app. Je kan werkelijk in contact komen met spelers uit alle uithoeken van de wereld en dat is natuurlijk alleen maar leuk. Er zijn ook enkele verborgen games te vinden in deze app.