Winnen met Bingo

Bingo is en blijft een kansspel, waarbij geluk de grootste factor zal zijn. Maar het is altijd leuk om te weten wat jouw winstkans nu eigenlijk is tijdens het spel. Dit kan gemakkelijk worden berekent, het draait allemaal om het aantal verkochte bingokaarten. Stel er zijn tien bingokaarten verkocht en jij hebt er daar twee van, dan is de winstkans twintig procent. Over hoe meer loten jij beschikt, des te hoger de kans om te winnen met bingo.

Afbeeldingsresultaat voor bingo feest

Winstkans vergroten

Bingo is een geluksspel, maar jij kans toch zeker ervoor zorgen dat de kans op winst vergroot zal worden. De simpelste manier hiervoor is het kopen voor meerdere loten, want hoe meer loten, des te meer kans. Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat er bij sommige bingosites een limiet op het aantal kaarten zal zitten.

Maar er is nog een manier, plaatsnemen in een rustige kamer. Als er minder spelers zijn, dan zal de winstkans ook automatisch een stukje groter worden. Let wel, de uiteindelijke prijzenpot is dan ook aanzienlijk lager.

Progressieve Jackpot

Winnen is het doel van elke speler die online bingo speelt, dat is natuurlijk logisch. Een kleinere winstkans kan op den duur voor frustratie zorgen. Maar een grote winstkans zal voor meer vermaak en energie zorgen. Daarnaast maak jij met meerdere bingokaarten ook kans op een extra prijs, namelijk de progressieve jackpot. Deze hoofdprijs kan zomaar enkele duizenden euro’s bedragen.

Nadelen

Het kopen van extra kansen is alleen niet gratis, er komen meer kosten bij kijken. Probeer hier rekening mee te houden, want winst is nooit een garantie.