Speel gratis bingo

Bingo is één van de meest populaire online spelletjes van dit moment, of er nu met echt geld of met virtuele munten gespeeld wordt. Het is een gemakkelijk spel, waarbij geluk de boventoon zal voeren. De spanning zal aanzienlijk stijgen als er kans gemaakt kan worden op leuke geldprijzen, maar dan is een inzet meestal toch wel verplicht. Maar er zijn uitzonderingen te vinden, want jij kan gratis bingo spelen en gelijkertijd ook kans maken op prijzen.

Bij sommige bingosites zijn er speciale bingokamers waar geen inzet vereist zal zijn, maar er worden ook vaak no-deposit bonussen weggegeven aan nieuwe leden.

No-deposit bonus

Wij hebben een drietal bingosites gevonden die gratis speeltegoed uitkeren aan nieuwe leden. Dit zijn BingoCams, Trendie Bingo en Beter Bingo. Hier krijgen alle nieuwe spelers vijf euro gratis tegoed, waarmee er ook echt daadwerkelijk kans gemaakt kan worden op mooie prijzen.

Voorwaarden

Wel zal er rekening gehouden moeten worden met enkele voorwaarden, aangezien de vijf euro gratis speeltegoed wel enkele keren rondgespeeld zal moeten worden. In de meeste gevallen hebben de spelers om en nabij een week de tijd om hierin te slagen. Bij sommige aanbieders moet het bedrag vier keer worden rondgespeeld, terwijl dit bij andere al snel zes of acht keer zal zijn.

Welkomstbonus

Daarnaast kunnen alle nieuwe leden ook in aanmerking komen voor een prachtige welkomstbonus. Dit is meestal een stortingsbonus welke enkel en alleen beschikbaar zijn bij de eerste storting. Meestal is dit honderd of tweehonderd procent over het gestorte bedrag. Stel jij stort 20 euro, dan kan dit zomaar worden omgezet in 60 euro.